Materiaalit

Kehitämme ja valmistamme ekologisia biokomposiittimateriaaleja, joissa raaka-aineet ovat pääasiassa kierrätysmateriaaleja tai teollisuuden sivuvirtoja. Yhdistämällä eri raaka- ja sidosaineita saavutetaan ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää eri toimialoilla monenlaisissa sovelluskohteissa.

Pääraaka-aineet ovat kierrätetyt muovi ja puukuitu, mutta raaka-aineeksi soveltuvat kaikenlaiset neitseelliset- ja kierrätyskuidut kuten puu-, paperi- ja kartonkipohjaiset kuidut sekä erilaiset synteettiset-, mineraali-, tekstiili-, nano-, mikro-, lasi- ja hiilikuidut, muut vastaavanlaiset kuidut sekä erilaiset polymeerit. Lisäksi seosta voidaan täydentää erilaisilla vaahdotus-, palonesto- ja muilla lisäaineilla lopullisten ominaisuuksien muokkaamiseksi.

Olemme kehittäneet oman ekologisen biokomposiitin, tuotenimeltään Wemix®. Hyvien materiaaliominaisuuksien lisäksi ekologiset edut ovat merkittävät. Se vähentää jokaista tuotetta kohti 1-8 -kertaisen määrän hiilidioksidipäästöjä, riippuen korvattavasta tuotteesta ja käytetystä materiaalista. Lisäksi se mahdollistaa puun ja muovin pysymisen materiaalikäytössä mahdollisimman pitkään ja vähentää näin jätteen ja poltettavaksi päätyvän materiaalin määrää.

Ekologisilla biokomposiittimateriaaleillamme voidaan korvata muovia, puuta, metallia, lasikuitua, jopa kiveä tai betonia eri tuotteissa ja komponenteissa kilpailukykyisesti.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuuksista korvata jokin nykyinen tai kehittää täysin uusi tuote tai komponentti kustannustehokkaalla, ympäristöystävällisellä komposiittiratkaisulla, ota yhteyttä niin kerromme lisää!Biokomposiittimateriaalilla voi korvata muita materiaaleja tuotteissa ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.