Yritys

Missiomme on ekologisten komposiittimateriaalien ja -tuotteiden valmistaminen. Työskentelemme kiertotalouden edistämiseksi ja löytääksemme uusia tapoja hyödyntää erilaisia raaka-aineita ja kierrätysmateriaaleja.

Wimao on perustettu vuonna 2015 kaupallistamaan patentoitua valmistusteknologiaa. Huolellisen tuote- ja prosessikehityksen jälkeen ensimmäinen tuotantolaitos aloitti toimintansa 2018 Lappeenrannassa Kukkuroinmäen alueella, jossa toimimme läheisessä yhteistyössä Etelä-Karjalan Jätehuollon kanssa.

Liiketoiminta-alueet: TUOTTEET ja TEKNOLOGIA.

TUOTTEET:

Omissa tuotantolaitoksissa valmistetut ekologiset komposiittituotteet. Kaikki tuotteet on valmistettu ekologisesta komposiitista, tuotemerkiltään Wemix®. Komposiittituotteiden raaka-aineena on kierrätetty muovi ja erilaiset kierrätyskuidut.

Etsimme yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voisimme kehittää tuotteita ja komponentteja tai muuttaa heidän olemassa olevia tuotteitaan komposiittivalmisteisiksi.

TEKNOLOGIA:

Patentoidun valmistusteknologian markkinointi ja lisensointi. Pystymme toimittamaan koko prosessin aina jätteiden käsittelystä valmiin tuotteen valmistukseen. Kierrätysliiketoiminnasta kiinnostuneelle toimijalle teknologiamme tarjoaa mahdollisuuden jalostaa vaikeistakin kierrätysjakeista/-materiaaleista kilpailukykyisiä tuotteita.