Ajankohtaista

EAKR hanke

Ekologisten komposiittituotteiden sarjatuotanto –hanke

Kompotek Oy on mukana Ekologisten komposiittituotteiden sarjatuotanto –hankkeessa, jonka kustannuksiin Hämeen ELY-keskus on myöntänyt 20 % Euroopan aluekehitysrahaston avustusta.

Hankkeen tavoitteena on prosessia tukevilla investoinneilla mahdollistaa ekologisten komposiittituotteiden sarjatuotanto. Hanke edistää resurssiviisautta, kierrätystä ja luonnonvarojen tehokasta käyttöä lisäämällä jätteen kierrätystä ja materiaalihyödyntämistä. Kehitettävä teknologia vähentää jätteiden määrää sekä myös hiilidioksidipäästöjä.

Silva Innovation

Wimaon patentoitu teknologia on saanut 2. palkinnon kansainvälisessä Silva Innovation –innovaatiokilpailussa 27.6.2018.

Cleantech Venture Day palkinto

Wimao on palkittu Cleantech Venture Day -tapahtuman pitching kilpailussa ensimmäisellä palkinnolla sarjassa ”Smart cities and Consumers” 13.6.2018.

Kasvu Open

Wimao on valittu vuoden 2017 Etelä-Karjalan Kasvupolun kunniamaininnan saajaksi 17.5.2017. Tuomaristo näki, että Wimaossa on kasvupotentiaalia ja omistautumista sen toteuttamiseen. Valinnassa painotettiin yrityksen kasvun nälkää, kasvupotentiaalia sekä innovatiivisuutta. Wimao oli täten myös Kasvu Open 2017 Start Up ja Spin Off -ideasarjan finalisti.